Familiefotograaf Limburg: Hoe ik een topfoto maak met behulp van een simpel broodje hamburger…

May 6, 2024

Zie jij het plezier ook van bovenstaande foto afspatten? Ja toch!!

Deze foto maakte ik met een van mijn favoriete Playfull Heart spelletjes: de hamburger!

De fantasie van kinderen is eindeloos en hier speel ik altijd op in. Een broodje hamburger lust eigenlijk elk kind wel en daarom gebruik ik dit spelletje graag om jouw kids helemaal los te krijgen! 

Ik vraag ze of ze graag een broodje hamburger eten, 9 van de 10 roept heel hard jaaaa! ( en vaak kom ik er dan achter dat het hele gezin na de shoot naar de MC. Donalds gaat, nóg leuker voor het effect!) 

Vervolgens gaan we samen kijken wat er allemaal op een hamburger zit en vertel ik hoe ik mijn broodje hamburger het liefste eet… Daarna begint het spelletje pas écht en is het lachen, gieren brullen! Hoe? Dat verklap ik nog even niet! 

Maar het resultaat:  dit soort foto’s dus, hoe tof is dat! 

Dit is nog maar 1 van mijn vele spelletjes, stuk voor stuk staan ze garant voor een heerlijke ervaring met jouw gezin. 

Wil jij ook ervaren hoe het is om samen met mij een unieke fotoshoot te doen? Bekijk mijn aanbod en reserveer jouw plekje!

Wil jij niets missen van mijn aanbod, handige tips ontvangen én als eerste kunnen inschrijven op specials? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Finaste Fotografie – Foto’s waar liefde en plezier vanaf spatten!

blog