alles over jouw fotoshoot

Op deze pagina vind je alle info met betrekking tot jouw fotoshoot. Ik werk met verschillende pakketten.
Op deze manier kies je altijd de shoot die het beste bij jou past!
Heb je speciale wensen of wil je een shoot met een grote groep boeken? Stuur me even een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

LIEFDE

altijd inbegrepen:

basis
€219

compleet
€299

Met je gezin, je geliefde , je broer of zus... Of met die ene bijzondere vriendin... Wat is er nou leuker dan foto's maken met diegene die zo belangrijk voor je is! Tijdens een speciale gelegenheid, of gewoon op een gezellige dag met elkaar. Zo leg je dit moment voor altijd vast.

 • Mij als mega enthousiaste fotograaf die een feestje maakt van jouw fotoshoot 
 • Online gallerie waaruit je zelf jouw favorieten kiest 
 • Reiskosten binnen provincie Limburg

liefde

BOEKEN

BROCHURE AANVRAGEN

15 foto's
Mini- album
Alle foto's uit de gallerie**
15x15 album

Bovenstaande tarieven zijn voor gezinnen en koppels. Opa en oma zijn van harte welkom om evt. aan te sluiten. Wil je met de hele familie of een grote groep op de foto? Stuur me dan even een berichtje voor de dan geldende tarieven.  

** gemiddeld 40 foto's

ZWANGERSCHAP

altijd inbegrepen:

Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd voor jou en je partner. Nieuw leven in je buik, dat mag gezien worden! Ik leg dit graag voor jullie vast. Een zwangerschapsreportage zorgt ervoor dat je deze herinneringen altijd bewaart, ook als je straks je baby in je armen hebt...  
Een zwangerschapsshoot is het mooiste als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. 

 • Mij als enthousiaste, spontane fotograaf met oog voor detail
 • Gratis gebruik van jurken uit mijn cliënt closet
 • Online gallerie waaruit je zelf jouw favorieten kiest 
 • Reiskosten binnen provincie Limburg

Zwanger

BOEKEN

BROCHURE AANVRAGEN

basis
€219

compleet
€299

15 foto's
Mini- album
Alle foto's uit de gallerie**
15x15 album

** gemiddeld 40 foto's

Newborn

Newborn

altijd inbegrepen:

De geboorte van je kindje is altijd bijzonder. Ik wil jullie, naast een serie prachtige foto's, ook een fijne ervaring bezorgen. Ik maak de foto's daar waar jullie het meest op je gemak zijn, namelijk bij jullie thuis. 


 • Mij als spontane, rustige fotograaf met oog voor het welzijn en comfort van jou en je Newborn.
 • Aan-huis service met alle aandacht voor het hele gezin.
 • Online gallerie waaruit je zelf jouw favorieten kiest 
 • Reiskosten binnen de provincie Limburg

BOEKEN

BROCHURE AANVRAGEN

Basis
€279
compleet
€375
15 foto's
Mini- album
Alle foto's uit de gallerie**
20x20 album
of 
foliobox

** gemiddeld 40 foto's 

blije klanten

Melissa heeft onze zwangerschap op een prachtige manier weten vast te leggen! Ze weet precies de mooie momenten te fotograferen en heeft veel geduld met kleine kindjes. Een gezellige avond met fantastische foto's. We kijken nu al uit naar de newborn foto's! 

- gwen

Een fotoshoot bij Melissa is zoveel meer dan dat. Niet alleen maakt ze prachtige foto’s met oog voor detail, vakmanschap en passie, daarnaast weet ze er ook nog een onvergetelijke ervaring van te maken.
Door haar manier van werken zit achter elke foto een verhaal en een oprechte (schater)lach of glimlach. Dit levert naast een prachtige foto ook een mooie herinnering op.
Je hebt dan ook niet het idee voor de camera te staan en vergeet bijna dat deze top fotograaf je door haar lens bekijkt.
Een echte aanrader voor oprechte foto’s!


- whitney

Zo blij dat wij deze shoot geboekt hebben! Wij zijn een groot samengesteld gezin en Melissa is in het zuiden een van de weinige die grote families fotografeert. Met 3 kindjes onder de 3 jaar ook een heuse uitdaging! Maar ze had alle geduld en wist precies wat ze moest vragen/zeggen om ons aan het lachen te maken!

De kwaliteit van de foto’s zijn top en we hadden wel 100 foto’s kunnen uitzoeken!
Dankjewel! En tot snel ;-) want wij komen nog eens terug!

- joyce

Met 3 kleine kinderen is een fotoshoot niet makkelijk, maar door de ongedwongen sfeer en Melissa die weet hoe ze kinderen op hun gemak kan laten voelen, is het resultaat super mooi geworden!

- cherissa

 Ik ga niet graag op de foto, maar Melissa wist me snel op mijn gemak te krijgen en plezier te hebben in de shoot. Het resultaat zijn mooie ontspannen foto's, die mij weergeven. Gelijk een familie shoot geboekt!

- cindy

Melissa zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Foto’s laten maken is hierdoor zelfs een leuk uitje! Ze weet het juiste moment vast te leggen. Een echte aanrader!!

- Monique

Contact

voor vragen en boekingen