Gezinsfotograaf Limburg – Zó maak ik unieke gezinsfoto’s

May 21, 2024

Twee verschillende foto’s, twee verschillende gezinnen, één ding gemeen…

Als ervaren gezinsfotograaf maak ik gebruik van de Playfull Heart techniek om spontane, sprekende foto’s te maken. Door gebruik van mijn spelletjes, vragen en opdrachtjes verloopt elke fotoshoot anders, ik streef er naar om jullie op de foto te zetten zoals jullie zijn.

Omdat mijn benadering als gezinsfotograaf persoonlijk is komt er altijd een ander resultaat uit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bovenste foto, waar de liefde heel duidelijk zichtbaar is. Op de foto daar onder is juist weer veel plezier.
En dat, terwijl ik met beide gezinnen hetzelfde spelletje speelde…

Hoe jullie zijn als gezin en wat jullie bezig houdt speelt dus een grote rol in het verloop van de gezinsshoot en hoe de foto’s worden. Het spelletje dat ik speelde was vrij eenvoudig en kon naar eigen wens ingevuld worden:

De eerste persoon in de rij mocht iets bedenken om vervolgens denkbeeldig door te geven in de rij. Degene die het verzonnen object als laatste in handen kreeg moest vervolgens raden wat het was…

Op foto 1 werd gelachen en gewiebeld, papa bleek de hond van het gezin (een beweeglijke teckel) door te geven en die bleef natuurlijk niet zitten!

Bij foto 2 gebeurde iets heel anders… Iets heel bijzonders, zij hebben ooit een dochter en zusje verloren en papa koos ervoor om zijn dochter denkbeeldig vast te houden en door te geven aan de rest van het gezin. Heel mooi, dat grote zus dit ook meteen raadde! Dit resulteerde meteen daarna in een kusjesregen naar de hemel en zo was Lisa ook even onderdeel van deze fotoshoot…

Dit soort mooie ervaringen zijn de reden dat ik graag écht contact maak met mijn klanten. De gezinsshoot wordt authentiek en écht van jullie. Bij het zien van je foto’s zul je altijd even terug denken aan dat ene moment en dat maakt de foto’s van jullie gezinsshoot zó waardevol!

Wil jij ook ervaren hoe het is om samen met mij een unieke gezinsshoot te doen? Bekijk mijn aanbod en reserveer jouw plekje!

Wil jij niets missen van mijn aanbod, handige tips ontvangen én als eerste kunnen inschrijven op specials? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Finaste Fotografie – Foto’s waar liefde en plezier vanaf spatten!

blog