Fotograaf Limburg – Moment Design

March 26, 2024

Laat je meevoeren in mijn unieke werkwijze!

Moment Design is een methode die op zichzelf eigenlijk niet eens zoveel met fotograferen te maken heeft, maar meer met de benadering van jullie als mijn klanten. De beleving van een shoot met mij is daardoor uniek, ik zorg ervoor dat jullie op je gemak zijn zodat jullie plezier kunnen hebben en van elkaar kunnen genieten. Zo krijg je pure en spontane foto’s waar de liefde en het plezier vanaf spatten!

” Hoe maak jij die spontane en ongedwongen foto’s?”

Bovenal: Door tijdens een shoot met jullie lekker mezelf te zijn en jullie aan te voelen. Voorafgaand aan de fotoshoot vullen jullie beide een vragenlijst in, zodat ik jullie al een beetje leer kennen. De antwoorden gebruik ik om er een persoonlijke ervaring van te maken.

Tijdens de fotoshoot maak ik gebruik van zogeheten ” invites”. Ik stel vragen en geef jullie afwisselend grappige en liefdevolle opdrachtjes, waarbij ik de vragenlijst als inspiratiebron gebruik. Zo ontstaat er een ongedwongen sfeer waar jullie tijdens de fotoshoot helemaal in op kunnen gaan. Je zult op den duur niet eens meer in de gaten hebben dat ik er nog ben!

Tijdens een fotoshoot met mij hoef je je dan ook geen zorgen te maken hoe je staat, waar je je handen moet laten of hoe je moet lachen. Het gaat allemaal vanzelf!
Samen zoeken we naar kleine momenten van plezier en geluk, zodat je echt kunt genieten van het moment. Elke keer als je dan achteraf de foto’s bekijkt, beleef je deze momenten weer opnieuw. En dat maakt de foto’s nóg meer waardevol!

” Een fotoshoot bij Melissa is zoveel meer dan dat. Niet alleen maakt ze prachtige foto’s, daarnaast weet ze er ook nog een onvergetelijke ervaring van te maken.
Door haar manier van werken zit achter elke foto een verhaal en een oprechte (schater)lach of glimlach. Dit levert naast een prachtige foto ook een mooie herinnering op.
Je hebt dan ook niet het idee voor de camera te staan en vergeet bijna dat deze top fotograaf je door haar lens bekijkt. Een echte aanrader voor oprechte foto’s!”

Whitney en Ralph

” Ontzettend blij met de prachtige foto’s. Door de unieke werkwijze van Melissa hebben we hele spontane plaatjes gekregen die laten zien hoe we echt zijn. ”

Lars en Nick

Wil jij ook ervaren hoe het is om samen met mij een unieke fotoshoot te doen? Bekijk mijn aanbod en reserveer jouw plekje!

Wil jij niets missen van mijn aanbod en als eerste kunnen inschrijven op actieshoots? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

blog