ik ben melissa

Het vastleggen van alles wat met liefde en verbinding te maken heeft vind ik het allermooiste om te doen. Die pure emoties vangen op beeld, zodat jij er voor altijd van kan genieten... 
Ik onderneem vanuit mijn hart en wat mijn gevoel me ingeeft. Bij mij ben je niet zomaar een klant, ik sta voor duurzaamheid en geef je een fijne ervaring vanaf het allereerste contact. 

fotografe en italie-lover

LEES MEER

fotografie is niet mijn enige passie...

In mijn vrije tijd ga ik graag op stedentrip, maar ook een lekkere luie relax- vakantie met een goed boek vind ik fijn om helemaal op te laden. Wél wil ik samen met mijn vriend Martijn elk jaar een buggytocht maken op onze vakantiebestemming, dit is echt ons ding samen en is me enorm dierbaar.

Verder ben ik ook best wel een huismus, ik vind het heerlijk om te knuffelen met onze kat Luca en hond Snow en ondertussen te genieten van een goede serie of film. 

Mijn favoriete eten is Italiaans, ik ben overigens gek op dit prachtige land én zijn heerlijke wijnen! 

Ik doe een poging om regelmatig de sportschool te bezoeken, maar liever vind je me op een terrasje of in onze achtertuin, bubbelend in de jacuzzi... 

Ik vind het heel tof dat je op mijn site terecht bent gekomen en ik hoop je snel eens te mogen ontmoeten voor mijn camera!

Liefs, Melissa

My faves

prosecco

bloemen

hartig

Ik ben gék op bubbels, het liefste ook nog de rosé! Wanneer iedereen een toetje bestelt na het eten, kies ik voor een heerlijk glas prosecco!

Ik hou van bloemen! In het tulpenseizoen heb ik altijd een bosje op tafel.
Deze liefde zie je ook terug in mijn bedrijf; de taglabels met mijn logo zijn van groeipapier. Je kunt het label planten en dan zullen er bloemen uikomen!

Voor mij geen cupcakes of andere zoetigheden maar liever een stukje kaas of prosciutto. Hoewel ik de bruidstaart op een bruiloft zeker niet oversla!