BRUILOFTEN

creatieve trouwfotografie
met echte emoties 

creatieve trouwfotografie
met echte emoties 

you said yesss!

Stel je voor...
Over een tijdje word je 's morgens wakker en gaat het eindelijk gebeuren! Al jouw favoriete personen bij elkaar op een prachtige locatie, iedereen ziet er mooi uit en er zijn lekkere drankjes en heerlijk eten... Misschien in de avond nog een groot feest...
En nu ben je op zoek naar een fotograaf die dit allemaal voor je kan vastleggen, zodat je deze  geweldige dag voor altijd kan herbeleven!

En wie weet... ben ik diegene voor je!

Ik neem je even mee, in wat ik doe en waar ik voor sta. 
Bevalt het je wat je ziet en leest? Dan kun je onderaan deze pagina meteen een koffie- date plannen om te zien of we een match zijn!

ik HOU VAN LIEFDE!

Als je op zoek bent naar een relaxte, gezellige fotograaf die jullie dag écht vastlegt zoals hij is, met aandacht voor die kleine bijzondere momentjes die je zelf wellicht niet eens gezien hebt... Dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn!

Neem eens rustig een kijkje in de slideshow hieronder, dan krijg je een indruk van wat ik maak. 

Gaat je hart hier sneller van kloppen? Dan wordt het tijd dat wij een koffie- date plannen!EN ontzorg jullie volledig...

De perfecte trouwdag verloopt voor iedereen anders. Elk bruidspaar is uniek en heeft zijn eigen wensen. 
Ik werk om deze reden niet met standaardpakketten. 
Bij mij krijgt elk bruidspaar een aanbod op maat, zodat jullie volledig ontzorgd zijn en niet voor verrassingen achteraf komen te staan. 
Samen bespreken we jullie wensen en van daaruit vertrekken we voor ons mooie avontuur samen. 

JULLIE ERVARING

prijzen vanaf €975  

Kiezen jullie voor mij, dan krijg je in elk geval:

  • Een oprechte en enthousiaste fotograaf die er alles aan doet om jullie dag onvergetelijk vast te leggen
  • Alle foto's die door mijn selectie komen
  • Je foto's op een prachtige USB- Stick, een cadeautje in je brievenbus!
  • Een mini verrassings trouwalbum met prachtige foto's van de reportage

trouwfotografie

 MEER INFO

 BROCHURE AANVRAGEN

blije klanten

Voor onze trouwdag kozen wij voor een fotoreportage van Melissa. Er zijn bijna geen woorden voor hoe goed ze dit heeft gedaan en hoe prachtig het resultaat geworden is!
De foto’s laten ons deze mooie dag steeds weer herbeleven. Ondanks dat wij niet zo graag op de foto gaan weet Melissa met wat kleine tips, een beetje humor en enkele opdrachtjes echt de mooiste momenten heel spontaan en sprankelend vast te leggen.
Onze reportage maar zeker ook het waanzinnig mooie album zijn een herinnering voor het leven.
Dankjewel lieve Melissa, je bent een geweldig goede fotografe 

- Chantal en Ko

Melissa heeft ons prachtige foto's geleverd van onze bruiloft! Al vanaf de eerste kennismaking, tot op de dag zelf is ze altijd heel behulpzaam en meedenkend geweest. Op de dag zelf heeft haar manier van foto's maken, onze stress helemaal laten wegvloeien waardoor het resultaat buitengewoon geweldig was. We raden haar dus zeker om ook op jouw grote dag de foto's vast te komen leggen.

- Eva en Lesley

Melissa heeft de foto's gemaakt op ons wettelijk en kerkelijk huwelijk. We zijn heel blij met het eindresultaat! Ze zijn prachtig. Daarnaast zorgt Melissa voor een fijne en ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto's. Top!

- caroline en nick

alle herinneringen bewaren in een luxe trouwalbum

Een trouwalbum zorgt voor een levenslange tastbare herinnering. Ik ontwerp dit zorgvuldig voor jullie en mijn producten zijn van uitstekende kwaliteit met een hoogwaardige uitstraling. 
Beleef je bruiloft jaar in jaar uit weer telkens opnieuw, elke keer als je jouw album openslaat...

Vanaf €299
(20x20 album, 30 pagina's)

YES, I DO!

plan een koffie-date

Zijn jullie enthousiast geraakt over mijn verhaal en mijn fotografie? Dan spreken we gezellig af voor een koffie-date, live of via Skype. 

Ik leer jullie graag kennen en hoor dan graag alles over jullie en jullie plannen voor de grote dag. Zeggen jullie na dit gesprek JA! tegen mij, dan maken we alles in orde en zet ik de datum definitief in de agenda.

YES, I DO!

Contact