you said yesss!

Stel je voor...
Over een tijdje word je 's morgens wakker en gaat het eindelijk gebeuren! Al jouw favoriete personen bij elkaar op een prachtige locatie, iedereen ziet er mooi uit en er zijn lekkere drankjes en heerlijk eten... Misschien in de avond nog een groot feest...
En nu ben je op zoek naar een bruidsfotograaf, zodat je deze geweldige dag voor altijd kan herbeleven in de vorm van een prachtige bruidsreportage!

Als bruidsfotograaf vind ik het geweldig om jullie trouwdag van begin tot eind vast te mogen leggen. 

Ik neem je even mee, in wat ik doe en waar ik voor sta. 
Bevalt het je wat je ziet en leest? Dan kun je onderaan deze pagina meteen een koffie- date plannen om te zien of we een match zijn!


CHECK BESCHIKBAARHEID

Doe de snelle datum-check!

unieke bruidsfotografie

Jullie bruiloft is net zo uniek als jullie zijn, daarom ontvangen jullie van mij altijd een aanbod dat is afgestemd op jullie wensen. 

Om jullie een idee te geven van de mogelijkheden heb ik wel een drietal inspiratie- pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn naar wens aan te passen. 
Nieuwsgierig naar mijn aanbod? 

op spetterende beelden...

Ben jij benieuwd van welke foto's mijn hart sneller gaat kloppen?

Neem een kijkje in mijn portfolio,  hier zie je mijn favoriete werk en krijg je een indruk van wat ik maak. 

Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Dan wordt het tijd dat wij een koffie- date plannen!

 MEER INFO

Ik maak foto's waar je een warm gevoel bij krijgt...

Hoi! Ik ben Melissa!

Als bruidsfotograaf weet ik jouw mooiste momenten vast te leggen op beeld. Ik hou van kleur- en contrastrijke beelden met een vleugje warmte. 

Mijn beelden vertellen een compleet verhaal en laten je niet alleen zien hoe jouw bruiloft was, maar het vooral ook voelen! get to know me

MEER OVER MIJ

JULLIE ERVARING

vanaf 1495,00  

Altijd inbegrepen bij een Finaste trouwreportage:

  • Minimaal 6 uur fotografie
  • Een preview binnen 5 werkdagen 
  • Minimaal 300 foto's, geleverd op een prachtige USB- Stick, een cadeautje in je brievenbus!
  • Een mini verrassings trouwalbum met prachtige foto's van de reportage

trouwfotografie

 BEKIJK PORTFOLIO

Bovenstaand aanbod is optioneel uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren, een luxer album of extra fotograaf. 

 MEER INFO

blije klanten

Voor onze trouwdag kozen wij voor een fotoreportage van Melissa. Er zijn bijna geen woorden voor hoe goed ze dit heeft gedaan en hoe prachtig het resultaat geworden is!
De foto’s laten ons deze mooie dag steeds weer herbeleven. Ondanks dat wij niet zo graag op de foto gaan weet Melissa met wat kleine tips, een beetje humor en enkele opdrachtjes echt de mooiste momenten heel spontaan en sprankelend vast te leggen.
Onze reportage maar zeker ook het waanzinnig mooie album zijn een herinnering voor het leven.
Dankjewel lieve Melissa, je bent een geweldig goede fotografe 

- Chantal en Ko

Melissa heeft ons prachtige foto's geleverd van onze bruiloft! Al vanaf de eerste kennismaking, tot op de dag zelf is ze altijd heel behulpzaam en meedenkend geweest. Op de dag zelf heeft haar manier van foto's maken, onze stress helemaal laten wegvloeien waardoor het resultaat buitengewoon geweldig was. We raden haar dus zeker om ook op jouw grote dag de foto's vast te komen leggen.

- Eva en Lesley

Melissa heeft de foto's gemaakt op ons wettelijk en kerkelijk huwelijk. We zijn heel blij met het eindresultaat! Ze zijn prachtig. Daarnaast zorgt Melissa voor een fijne en ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto's. Top!

- caroline en nick

YES, I DO!

plan een koffie-date

Zijn jullie enthousiast geraakt over mijn verhaal en mijn fotografie? Dan spreken we gezellig af voor een koffie-date, live of via Skype. 

Ik leer jullie graag kennen en hoor dan graag alles over jullie en jullie plannen voor de grote dag. Zeggen jullie na dit gesprek JA! tegen mij, dan maken we alles in orde en zet ik de datum definitief in de agenda.

YES, I DO!

Contact